Posted on

Teknik som hjälper dig att få jobb

Att söka jobb är en tidskrävande och stressig process. Som tur är finns det smarta tekniska lösningar som gör jobbsökandet lättare. Här kan du läsa mer om några av de bästa tekniska tjänsterna som hjälper dig att få drömjobbet.

Smart tjänst som hjälper dig att skriva personliga brev

Det personliga brevet är det som de flesta arbetsgivare lägger störst vikt vid när de väljer ut kandidater till arbetsintervjun. Om du vill lyckas få ditt drömjobb är det därför mycket viktigt att du skriver ett bra personligt brev. För många är det dock lättare sagt än gjort. Brevet ska hålla hög kvalitet, vara anpassat efter jobbannonsen och ha en professionell ton vilket inte är så lätt att få till.

Den smarta tjänsten Cowrite hjälper dig att skriva ett högkvalitativt personligt brev som ökar dina chanser att komma på intervju. Processen är mycket smidigt där du svarar på några enkla frågor om dig själv. Utifrån dina svar skapas ett unikt och skräddarsytt personligt brev med hjälp av avancerade algoritmer. Tack vare algoritmerna vävs dina svar ihop med professionellt skrivna texter från en stor databas vilket gör att du garanterat får ett personligt brev som håller hög kvalitet. Samtliga texter är skrivna av erfarna och professionella skribenter vilket gör att brevet kommer vara intresseväckande från rubrik till avslutning.

En stor fördel med Cowrites tjänst är att det går snabbt. Det tar endast 10 minuter att skapa ett unikt personligt brev för tjänsten du söker. Med andra ord slipper du spendera mycket tid på att fundera på vad du ska skriva och hur du ska skriva det. Du slipper även oroa dig för korrekturläsningen. En annan stor fördel är att det inte kostar något att prova. Om du inte gillar textförslagen som tjänsten ger dig så betalar du inget. På Cowrites hemsida kan du läsa mer om olika abonnemang, prissättning och hur det fungerar.

Jobbförmedling via appar och plattformar

Med dagens teknologi har det blivit betydligt lättare att hitta jobbannonser. Det finns massor med appar och digitala plattformar som förmedlar jobb. Du behöver inte längre leta via ditt lokala arbetsförmedlingskontor när du är på jakt efter jobb. Du behöver inte heller ha ett brett kontaktnät eller betala höga summor för att anlita en rekryteringskonsult. Istället kan du enkelt söka online efter passande jobb. I takt med att allt fler jobb kan skötas på distans har det även öppnat upp större möjligheter för jobbsökande. Du behöver inte längre flytta till storstan för att söka jobb om jobbet går att utföra på distans. Istället kan du bo var du vill, till och med i ett annat, och sköta jobbet hemifrån. Det finns många plattformar som erbjuder frilansjobb såväl som fasta anställningar för hel- eller deltid.