Andrea 3

Feelgoodbibliotikariern efterlyser lite mer personlig information av alla bokbloggare. Då jag känner att jag inte är speciellt personlig på bloggen tyckte jag att detta var ett utmärkt tillfälle att berätta lite om mig själv.

Varifrån bloggar du?
Jag bor i Alingsås och jobbar i Borås. I stort sett all tid jag spenderar på att läsa sker på bussen till och från jobbet. På kvällar, helger och semestrar läser jag nästan ingenting. Alltså är pendlandet väldigt viktigt för min läsning (och för bloggens existens).

Förslag på hur vi bokbloggare skulle kunna samarbeta mer och bättre med varandra?
Göteborg läser är ett jättebra exempel på hur bokbloggare kan gå ihop och dra igång intressanta och spännande projekt. Linda Odén (Enligt O) och Anna Johansson (och dagarna går…) är två bokbloggare som ville matcha Stockholm läser med en göteborgsk motsvarighet. I år läser vi John Hall: en historia från gamla Göteborg av Sophie Elkan.

Förslag på hur vi skulle kunna samarbeta med bibliotek och/eller förlag?
Jag intervjuar gärna förlag om deras utgivning och gör även intervjuer med författare.

Vad vill du veta om mig och andra bokbloggare?
Varför bloggar ni? Själv gör jag det för att jag får mer utbyte av det jag läser, när jag kan diskutera det med er läsare och andra bokbloggar.

Vem är jag?

5 reaktion på “Vem är jag?

 • 06/03/2013 kl. 15:42
  Permalänk

  Så roligt att du gillar idén med Gbg läser! Hoppas vi ses på stadsmuseet på onsdag också. Hittills är vi drygt 20 men där finns plats för fler!

  Svar
  • 06/03/2013 kl. 16:00
   Permalänk

   Det är ett fantastiskt initiativ! På just onsdag har jag ingen möjlighet att komma 🙁 Men jag hoppas kunna vara med på era andra aktiviteter under våren.

   Svar
 • 19/03/2013 kl. 11:52
  Permalänk

  Hoppas vi ses den 24/4 istället, det vore jättekul! Jga startade definitivt inte min blogg för att träffa andra bloggare, men det är en väldigt kul del av bloggandet.

  Svar
  • 19/03/2013 kl. 13:54
   Permalänk

   Jag planerar absolut att vara med den 24 april! Ska bli jättekul.

   Svar
 • 08/01/2015 kl. 23:41
  Permalänk

  As such, the dozens of new levels will have varying themes.
  SMS Messaging – Text messaging and alert was regarded as
  the simplest approaches to allow the user accessibility the
  membership information or move funds. This want for immediate gratification provides had a huge
  impact about the technique banking organizations has in current years, as much financial investment has been made in assisting persons need
  their revenue just any time they desire it maximum.

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *