Jag ligger efter i bloggandet, men inte i läsningen, vilket kommer att resultera i att bloggen kommer att vara späckfull med recensioner i veckan. De senaste veckorna har jag bland annat läst ut några recensionsböcker, en hel del lånade biblioteksböcker, flera facklitterära böcker och även börjat läsa om Margit Sandemos Sagan om Isfolket.

Bloggveckan ser ut som följande:
Måndag: Jag kommer kort att berätta om varför jag läser Sagan om Isfolket.
Tisdag: Recension Kråkflickan.
Onsdag: Recension Niceville.
Torsdag: Recension Den tionde gåvan.
Fredag: Recension Vi måste prata om Kevin.

Förutom detta så kommer jag att berätta vad jag köpte på årets bokrea, lista de böcker som jag just nu tycker låter spännande och gärna vill läsa och recensera ett par seriealbum.

På läsfronten kommer det att bli ytterligare en del facklitteratur, uppblandat med del tre i Isfolket-sagan, och slutligen Den stulna romanen av Nawal El Saadawi.

Vad läser ni just nu?

Veckans läsning v. 9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *