Årets sista vecka. För mig innebär det en kort arbetsvecka, vilket förhoppningsvis kommer ge mig en chans att få tillbaka läslusten. Jag har varit ledig i nästan två veckor, men det mesta av den lediga tiden har gått åt till att resa och fira jul med vänner och familj. Till helgen ska vi resa bort och fira nyår på ett slott med familjen. Jag hoppas att den miljön kommer att stimulera läslustan.

Men för att komma tillbaka till mina normala läsrutiner är det jätteviktigt att jag väljer bra böcker med bra flyt. Jag har precis börjat läsa Häxringarna av Kerstin Ekman, som jag tror är en jätteintressant bok om Sverige kring sekelskiftet. Utöver den så har jag tänkt läsa The Body in the Library av Agatha Christie (kommer nog passa utmärkt att läsa i en slottsmiljö) och The Wind in the Willows av Kenneth Grahame eftersom det är en mysig bok som jag tycker passar utmärkt att läsa kring jul och nyår. Efter de böckerna blir det nog Pride and Prejudice av Jane Austen, en bok som jag länge har haft i min ägo, men som jag aldrig har tagit mig tid att läsa.

Vilka böcker läser ni just nu?

Veckans läsning v.52

En reaktion på “Veckans läsning v.52

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *