Förra veckan blev inte direkt någon läsvecka, utan en jobbvecka. Men jag hann faktiskt med att läsa ut Darkfall, en av de hyllvärmare som jag har valt att läsa i den första omgången av läsutmaningen Kill hyllvärmare. Så en liten recension av den boken följer imorgon.

Under helgen, däremot, hann jag med ett par roliga bokrelaterade aktiviteter: jag var och såg The Hunger Games och var och lyssnade på Katerina Janouch som pratade i Alingsås bibliotek. Filmen var helt ok och Janouch var strålande! Mer om det följer i veckan.

I veckan kommer jag också att avslöja vilka böcker jag har valt att läsa i Strindberg-utmaningen. Det blir två av hans skönlitterära verk, en roman baserat på hans kärleksliv och en fackbok om hans livsöde. Jag tror det kommer att bli en bra blandning!

Veckans läsning v. 17

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *