De senaste veckorna har jag inte fått mycket tid över till läsning. Till helgen flyttar vi, vilket alltid är tidskrävande. Samtidigt hoppas jag ta mitt körkort den här veckan, och den tid jag har haft över har jag lagt på att plugga teori och på att övningsköra. Så böcker och bloggning har kommit i tredje eller fjärde hand. Det är tråkigt, speciellt med tanke på att jag inte har hunnit förbereda mig inför Bokmässan så mycket som jag hade hoppats. Förra året gjorde jag flera intervjuer inför mässan, men i år har inte tiden funnits.

Då är det tur att jag har en syster som hjälper till på bloggen! Marika har skrivit en följetong om historiska äventyrsromaner som kommer att publiceras i veckan, med start imorgon. På torsdag är jag på Bokmässan i Göteborg, så då kommer det att bli en hel del uppdatering därifrån.

Mina bokhyllor står tomma inför flytten.
Mina bokhyllor står tomma inför flytten.
Trögt på läsfronten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *