Nu är det bara några timmar kvar på året och jag har sammanställt de tio bästa böckerna jag har läst i år. Det blev inte så många böcker lästa som jag hade hoppats på, men när jag ser tillbaka på de böcker jag har läst är det många riktigt bra böcker. Det var svårt att få ihop topp tio-listan, det var många bra böcker att välja mellan, men jag är riktigt nöjd med den.

De bästa böckerna 2013 är:

1. Den sovande rösten av Dulce Chacón

2. Tillbaka till henne av Sara Lövenstam

3. Torka aldrig tårar utan handskar 2. Sjukdomen och 3. Döden av Jonas Gardell

4. Strimmor av hopp av Ruta Sepetys

5. De gömda rummen av Care Santos

6. Nathalie – en delikat historia av David Foenkinos

7. Allt går sönder av Chinua Achebe

8. Larma, släcka, rädda i Rosengädda av Emma Hamberg

9. Doktor Joseph av Andreas Roman

10. Djävulen hjälpte mig av Caroline Eriksson

Andrea

Skrivet av Andrea

Driver Bibliophilia.se. Läser allt som intresserar, vilket är det mesta, men har svårt för fantasy, deckare och chic lit.

Topp tio 2013

2 reaktion på “Topp tio 2013

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *