KRISBOKEN
av Vanja Persson
Magic Wonders, 2017
ISBN: 9789186763176

Recensent: Andrea Zackrisson

I Krisboken får vi ta del av råd som är baserade på författarens egna erfarenheter av att leva på existensminimum.

Pengar är en konstant stress för många av oss. Pengar skapar möjligheter och om du gärna vill göra den där resan, skaffa en ny bil eller unna dig själv något behöver du spara till det. Pengar har ju en tendens att snabbt försvinna och det finns många som har problem med att få budgeten att gå ihop från första början.

Tanken med Krisboken är att den ska vara en hjälp när det verkligen är kris – oavsett om svackan är tillfällig eller livslång. Här får du som inte ens har pengar till mat eller räkningar hjälp att ta kontroll över din situation och sänka dina utgifter. Du får även tips om hur du kan öka din inkomst trots dina eventuella begränsningar.

Oberoende på hur man har det ställt ekonomiskt kan man hitta bra tips från den här boken. Jag tycker att många av tipsen känns självklara, men om du befinner dig i en riktig krissituation kan jag tänka mig att det är skönt att få dem svart på vitt, de kan säkert fungera som ett stöd i kniviga situation.

Det är viktigt att komma ihåg att inte ta alla råd bokstavligt, att inse att alla bokens råd inte passar för alla och du kan plocka det som fungerar för dig och som du känner dig bekväm med.

Andrea__

Skrivet av Andrea

Driver Bibliophilia.se. Läser allt som intresserar, vilket är det mesta. Tycker att all sorts litteratur fyller en funktion och att det inte finns någon litteratur som är finare än någon annan.

Tips för att få pengarna att räcka längre
Taggar:                             

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *