När semestern var över och jag var tillbaka i vardagen gjorde jag en snabb reflektion över sommarläsningen och var då inte alls nöjd. Men nu när jag har uppdaterat min läslista så inser jag att under juni, juli och augusti så blev det inte så illa ändå. Det kanske inte blev ett så stort antal böcker (dock mer än vad jag trodde att det hade blivit), men å andra sidan så har böckerna jag har läst varit riktigt bra.

Juni
Brobyggarna – Jan Guillou
Siri – Lena Einhorn
Dokument rörande spelaren Rubashov – Carl-Johan Vallgren
Isabellas hemligheter – Isabella Löwengrip

Juli
Samlade svenska kulter – Anders Fager
Sankta Psyko – Johan Theorin
Tjärven – John Ajvide Lindqvist

Augusti
Vila i frid – Sofie Sarenbrandt
Små solfåglar långt borta – Christie Watson
Ett litet snedsprång – Denise Rudberg
[geim] – Anders de la Motte
Monster – Micael Dahlen
Den vita katten – Holly Black
Grenar av gift – Erin Kelly

Tillbakablick på sommarens läsning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *