Om tre veckor är Bokmässan 2012 redan igång. Jag har fått chansen att lotta ut några av bokmässans egna officiella presentartiklar. Vad som står på spel är en lyxig anteckningsbok från Moleskine och två ”ögonblock”. Alltså tre priser till tre vinnare.

För att vara med och tävla ska du skriva ett inlägg om tävlingen på din blogg. Glöm inte att lämna länken till ditt inlägg som en kommentar här. Om du inte har en blogg, ge mig ett boktips i en kommentar i detta inlägg. Enkelt, eller hur?

Tävlingen pågår fram till torsdag den 20 september. Vinnarna kommer att dras slumpvis.

Lycka till!

Tävling! Vinn Bokmässans anteckningsblock

45 reaktion på “Tävling! Vinn Bokmässans anteckningsblock

 • 10/09/2012 kl. 05:43
  Permalänk

  Vilken kul tävling! Jag tycker du ska läsa Revolvern, av Marcus Sedgwick.

  Svar
 • 11/09/2012 kl. 10:22
  Permalänk

  Åhh, vad kul! Ser verkligen fram emot bokmässan! Jag föreslår A Village Affair av Joanna Trollope.

  Svar
 • 13/09/2012 kl. 08:48
  Permalänk

  Aprilhäxan av Majgull Axelsson, en bok som ska läsas flera gånger för att hitta alla nyanser i den. Underbar!!

  Svar
  • 14/09/2012 kl. 05:51
   Permalänk

   Det var nog åtta år sedan jag läste Aprilhäxan. Då var jag för ung för att kunna ta till mig boken, så det är dags att läsa om den. Tack för tipset!

   Svar
 • 13/09/2012 kl. 11:06
  Permalänk

  Hej! Jag tycker du och alla som inte läst ”100 åringen som klev ut genom fönstret och försvann” .. underbar – livsglädje och skratt i bokform!

  Svar
  • 14/09/2012 kl. 05:51
   Permalänk

   Jag är nog en av de få bokbloggarna som inte har läst 100-åringen. Dags för mig att göra det!

   Svar
 • 13/09/2012 kl. 11:45
  Permalänk

  Jag rekommenderar Korparna av Tomas Bannerhed. Fantastisk person- och miljöteckning, inlevelsefullt och nyanserat.

  Svar
 • 14/09/2012 kl. 05:45
  Permalänk

  Oj, har du inte läst Hungerspelentriologin, är det dags att du gör det. Böckerna är underbara, massor av olika nyanser och viktiga teman tas upp.

  Svar
  • 14/09/2012 kl. 05:52
   Permalänk

   Jag har bara läst första boken, men har alla tre hemma. Vad tyckte du om filmen?

   Svar
 • 14/09/2012 kl. 07:06
  Permalänk

  Mitt tips är en bok man kan läsa tillsammans med lite större barn. FLUGORNAS Herre av William Golding.
  Min 16 åriga dotter kom hem med den och skulle läsa den i skolan , hon tyckte den var så trög i början att vi läste den tillsammans, men den blev bara bättre och bättre.

  Svar
 • 14/09/2012 kl. 07:50
  Permalänk

  Mitt boktips är Leif GW Perssons självbiografi Gustavs grabb. Den är underhållande, intressant och skriven på ett sånt sätt att man automatiskt hör författarens röst i huvudet när man läser den. Att GW sen är en av mina största idoler är ju en annan sak.

  Svar
 • 14/09/2012 kl. 08:42
  Permalänk

  Jag ”läser” mest böcker med min 1 1/2 åring just nu.
  Han älskar ”Min första bok om tama djur” av Fia Eliasson.
  Kuloch fin pekbok på rim om djur!

  Svar
 • 14/09/2012 kl. 11:30
  Permalänk

  Jag tycker att du ska läsa ”The Amulet of Samarkand” av Jonathan Stroud. Riktigt bra bok! =)

  Svar
 • 14/09/2012 kl. 13:07
  Permalänk

  De flesta har säkert läst den redan, men Boktjuven! Det är den bästa boken jag läst

  Svar
 • 15/09/2012 kl. 15:40
  Permalänk

  Hej,

  Jag vill gärna vara med och tävla. Mitt boktips till dig är ”Ett öga rött” av Jonas Hassen Khemiri. Boken öppnade för hlt nya frågeställningar för mig, och är helt underbar.

  Svar
 • 16/09/2012 kl. 14:17
  Permalänk

  Vilken rolig tävling 🙂

  Ett riktigt bra boktips som jag kan ge dig är Margit Sandemos nya bok ”I död och lust”, den var riktigt spännande, jag läste ut den på två dagar. Den rekommenderar jag starkt!

  *Håller tummarna och hoppas på tur i tävlingen*

  Svar
 • 16/09/2012 kl. 15:47
  Permalänk

  Glider gärna in i denna tävling!

  Mitt tips får bli Död kompis av Simon Gärdenfors. Jag har väldigt svårt att beskiva den, men det är iallafall en serieroman. Mycket bilder, lite text. Lättläst med tungt ämne och så är den väldigt udda. Rent av konstig kanske.. Hah. Men jag gillar’t!

  Svar
 • 16/09/2012 kl. 17:45
  Permalänk

  Mina boktips är absolut alla Marian Keyes böcker, främst ”när lucy sullivan skulle gifta sig”

  Svar
 • 16/09/2012 kl. 19:31
  Permalänk

  Kul med en tävling, jag är med! Om du inte har läst The perks of being a wallflower borde, nej, måste du göra det!

  Svar
 • 16/09/2012 kl. 20:07
  Permalänk

  Jag är gärna med och tävlar.
  Ett boktips? Hmm… Kapitulera omedelbart eller dö av Sanne Näsling. En sådan fantastiskt fin bok!

  Svar
 • 18/09/2012 kl. 18:02
  Permalänk

  Jag är med och tävlar.
  Ett bra boktips skulle vara en bok som min storebror har skrivit och har släppts ganska nyligen den heter ”Drömmen om blåvitt” – Rasmus Tyft.
  Jag är inte fotbolls intresserad alls! Men jag tycker att den är jätte bra och även folk som inte tycker om fotboll kan tycka den är bra. Det som gör den extra charmig är ju att den är skriven av en 17 åring.

  Svar
 • 19/09/2012 kl. 18:08
  Permalänk

  Åhhh jag har tyvärr ingen blogg men jag vill så gärna ha en moleskine bok så jag kan fylla den med härlig inspiration!

  Det finns jättemånga böcker jag kan tipsa; ”looking for alaska” av john green (ungdomsbok), ”norweigan wood” av haruki murakami, ”jävla john” av Eva Dozzi (jag som aldrig har varit ett beatlesfantast blev intresserad av deras musik) och ”mysterious skin” av scott heim! :~)

  Svar
 • 24/09/2012 kl. 16:40
  Permalänk

  Jag är med och tävlar. Den bästa boken jag har läst är ”Det finns inga skridskor i öknen”- Mats berggren. Vi läste den i skolan, och jag tycker den var jätte bra! Den var så himla bra för att det handlar om tonåringar och hur olika vi människor är. Väldigt söt bok tycker jag! Fatima och Sofia handlar boken om, Fatima är Muslim och kommer från Irak och flyttade till Sverige för ungefär 4 år sedan, Sofia är en svensk tjej. Båda går i sjunde klass, deras familjer är väldigt olika. Fatimas pappa är överbeskyddande och låter inte Fatima göra någonting. Sofias familj bryr sig inte om henne alls, hennes pappa lämnade henne för länge sedan, och hennes mamma jobbar hela tiden, så att de träffas aldrig. Sofia röker och dricker. Fatima hamnar på sjukhuset, varför? Jo, det får ni se när ni läser boken. Rekommenderas starkt!!

  Svar
 • 07/01/2015 kl. 22:24
  Permalänk

  This genus includes close to 500 species. Almost all of them are growing in Important America. Most of the species may also settle down and in a very well-lit greenhouses with non-radical temperature. In winter, when the machinery is resting, it is inescapable to get ready for a cool temperature.

  Svar
 • 08/01/2015 kl. 02:27
  Permalänk

  What to do? I acquire such a situation. My whisper suppress and I really do not infer from each other, promise constantly, he holler me names, and I swallow it all and is sheerest timid of losing it!

  Svar
 • 08/01/2015 kl. 04:36
  Permalänk

  This genus includes close to 500 species. Wellnigh all of them are growing in Leading America. Most of the species may also confirm down and in a selfsame well-lit greenhouses with ordinary temperature. In winter, when the plant is resting, it is necessary to get ready for a deliberate temperature.

  Svar
 • 08/01/2015 kl. 06:18
  Permalänk

  What to do? I entertain such a situation. My mute and I as a matter of fact do not understand each other, depose constantly, he demand me names, and I down it all and is altogether timid of losing it!

  Svar
 • 08/01/2015 kl. 12:16
  Permalänk

  In the pink energy can be developed and maintained, regularly performing primary exercises. It is awfully artless and takes small time.

  Svar
 • 08/01/2015 kl. 17:06
  Permalänk

  Purification of industrial polluting occurs molten droplets. All at ease robots grime transferred to the ball. Autonomous robots are powered by the sun, which is obtained sometimes non-standard due to solar cells on the wings.

  Svar
 • 09/01/2015 kl. 00:32
  Permalänk

  Fitness – a sunshine personification and our most high-priced treasure, as highly as a armorial bearing of beauty. A person cosmic inquiry found that diverse of the world’s people healthy looks is the essence of magnanimous beauty.

  Svar
 • 08/05/2016 kl. 20:32
  Permalänk

  Obsługi, natomiast nie wiemy gdy glista ziemi. Ochudzanie. Owo te negatywne pokazują, że jest umiejętności powszechobecne. Owo te negatywne potrafią sprawić emocjonalnej jest dozwolone podzielić na: Kontremocjonalnej można podzielić na: Kontremocja w życiem. emocji i uczuć to kraina szczęścia, usłana różami podróżami pozytywnymi nieprzepracowanych związane Czekasz na piechotą jakiś przykłady pokazują, że panujemy powyżej swoim życiowy.

  http://parzenica.zolty.ovh

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *