Nu har jag lottat tre vinnare i tävlingen om Bokmässans anteckningsböcker. Grattis säger vi till:

Hanna
Filippa
Irene

Ni har ett vinnarmejl från mig i inkorgen. Och ni som inte vann denna gång behöver inte vara ledsna: det kommer dyka upp fler tillfällen här på bloggen då ni får chansen att vinna fina priser.

En slumpgenerator användes för att lotta vinnarna.

Och vinnaren är…

En reaktion på “Och vinnaren är…

 • 22/09/2012 kl. 19:24
  Permalänk

  Hej,

  Jag såg att jag var den enda som hette Hanna som var med och tävlade, men jag har inte fått något mail. Såg jag fel och det finns någon mer Hanna som var med och tävlade, eller har jag kanske slarvat med min mailadress när jag skrev in den? Vill såklart inte missa chansen att få ett fint block ifall lotten var på min sida. 🙂

  Vänliga hälsningar

  Hanna(som tipade om ”Ett öga rött”)
  (jag försökte maila dig, men mailet studsade)

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *