Nytt från Vilja

Vilja förlag är ett förlag som jag tycker har en bra inställning till bokutgivning och läsning. De menar att det är en mänsklig rättighet att ha tillgång till böcker och litteratur, oberoende av läsförmåga eller läsvana, och de ger ut lättlästa böcker för vuxna. Deras mål är att göra Sverige till ett mer läsande land. De har bara varit igång i ett halvår, men har redan hunnit ge ut ett tjugotal böcker.

Bland Viljas vårnyheter finns bland annat God död jul, en lättläst deckare som handlar om en kvinna som vill straffa sina före detta kollegor på det jobb hon fått sparken från; Håll mitt hjärta, en berättelse om kärlek som inte hittar hem; och Tröjan, som handlar om hur det känns när en kille man gillar sticker morgonen efter att man spenderat natten tillsammans.

Som alltid är Vilja förlags böcker snygga och behandlar ämnen som är intressanta för deras målgrupp. Det är bra böcker som passar dem som av olika anledningar tycker det är svårt att läsa långa romaner, och de är perfekt för dem som har svenska som andraspråk och vill öva språket. Min man, som är engelsman, läser gärna de här böckerna. Han får mer behållning av dem, än att träna på barnböcker.

Nytt från Vilja förlag

En reaktion på “Nytt från Vilja förlag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *