Prerje kanadeze Mund të duket e Madhe dhe flokët me gjatësi të mesme. Në këtë Rast, pjesa e prapme dhe anët e fijeve janě shkurtuar, dhe pjesa e sipërme e coiffure është e gjatësisë së mesme. Kjo lloj fytyre dallohet nga Balli i Gjerë dhe nofulla e ngushtë. Modeli më i përshtashëm është ai i ondeve të gjata. Nëse keni flokë të gjata Mund të përdorni stilin e Reese Witherspoon, me flokë të t gjatë të krehura në njërën anë. Nëse flokët tuaj kanë gjatësi mesatare, MOS i mbani asnjëherë me shkallëzim anësor. KY shkallëzim e Tregon nofullën më të imët nga ç`është realisht. Të ndara në anë dhe DISA onde të lehta, do të Ishin perfekte. Ndërsa modeli Pixie, i shkurtër, me shkallëzim është modeli më i përshtatshëm për fytyrat Zemër. Forma e ”fasule” është një Opsion i mirë në Mesin e këtij Grupi, particulier nëse zgjatni FIJET e përkohshme. Kjo zgjedhje është e rekomanduar për ATA që kanë një fytyrë trekëndëshi ose kurorë. Bob femra do të bëjë fytyrën visuellement hollë.

të dashuruar zgjidhje JO noile një variant me tempuj të rruar do të bëjë. Virtyti i ngjitjes ”Iroquois” është se AJO NUK kërkon infermiere, është e nevojshme Vetëm për të shkurtuar kurrizat nganjëherë. Modeli i përshtatshëm për Vajzat me një fytyrë katrore masive. Prerjet e burrave për flokët kaçurrelë duken shumë të natyrshëm dhe tërheqës. Ka llojet e mëposhtme të coupes flokët kaçurrel: kujdesi për boucles me onde për burrat është Mjaft e vështirë, kështu që shumica e njerëzve shpesh preferojnë opsione të shkurtra. Megjithatë, të gjitha bukurinë e flokëve kaçurrel do të shfaqen në coiffures mesme APO të gjata. E rëndësishme: me këto prerje flokësh, duhet të rregulloni rregullisht këshilla. Përveç kësaj, ATA kërkojnë Styling përditshme. Ju lutemi të jenë të vetëdijshëm se shpesh qethur Shkurt pushatsya kaçurrel flokët dhe Vetëm rrinë jashtë, kështu që Ju duhet të Marr ATO Styling veçantë që ndihmon për të krijuar një boucles shtrënguar dhe élastike.

Pasi keni përfunduar me siguri do t`i drejtoheni llakut sëirish por profesionistët sugjerojnë në vend të TIJ, një sprej për teksturë sepse polimeret e llakut tentojnë ta rëndojnë flokun Duke bërë që kaçurrelat të bien më shpejt. /Telegrafi/Tanimë ka mbetur Edhe Pak nga mbrëmja e shumëpritur për të Rejat, mbrëmja e maturës. Një kusht i detyrueshëm për të veshur flokë të gjatë është kujdesi i vazhdueshëm për ta për të theksuar bukurinë e Tyre natyrore. Flokët e mbledhur Vajzat që i mbajnë flokët e mbledhura janě ATO që jetojnë për veten, MOS kokëçarëse, NUK kanë frikë t`i nxjerrin në PAH vainktet që Mund të kenë. Janë të kënaqura me veten e Tyre dhe e dinë që pamja NUK është gjithçka! Flokë të gjata është zgjedhja më konservatore! Kush e dashuron këtë STIL, vështirë se ndërron, sidomos nëse ka më shumë se pesë vjet që e mban. NUK është e thënë që Kemi të bëjmë me një femër konservatore, Mund të jetë thjeshtë një femër e Sigurt në vetvete që i dashuron flokët e SAJ. Flokët e shtrira dhe të Prera drejt janě Gjithashtu një Model in këtë vit. Për shembull, një Kostum Njeri i biznesit Versionet klasike, sepse AJO NUK ka gjasa që do të Merren seriozisht me dreadlocks ose një zhurmë në gjysmë fytyrën e TIJ, dhe i Riu-sportiste preferon coiffure praktike. Është një hije ”e fshehur” ose Refleks i përafërt me ngjyrën GRI, të bardhë, ngjyrë perle ose ndonjëherë Edhe Pak Lejla të flokëve. Kjo ngjyrë rekomandohet të mbahet e stiluar me onde. Për të grumbulluar këtë Opsion Mund të jetë ndryshe-krehër mbrapa, lart, Anash ose dishevel, dhe Bukuria natyrore e boucles Mund të theksohet me ndihmën e Styling.

Modele per prerje flokesh kacurrela