När jag på måfå började välja ut vilka böcker jag vill läsa i min första omgång av Kill hyllvärmare så märkte jag att jag omedvetet valde dem i genren skräck och thriller. Så det får bli så att jag läser böckerna i omgångar med olika teman, och den första blir alltså skräck.

Jag kommer att läsa följande böcker:
Låt den rätte komma in av John Ajvide Lindqvist
Samlade svenska kulter av Anders Fagerholm
The Ghosts of Sleath av James Herbert
Darkfall av Dean Koontz
The Funhouse av Dean Koontz

Det blir ett par böcker av Dean Koontz, men det beror på att jag har så många olästa av just honom. Han har länge varit en av mina absoluta favoritförfattare och under en period läste jag mängder av hans böcker, men köpte på mig fler än vad jag hann läsa. Så nu ska jag ”återupptäcka” honom. Det ser jag fram emot!

Kill hyllvärmare omgång 1: Skräck

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *