Jag fick en trevlig överraskning när jag besökte det lokala biblioteket igår: en julklapp i form av en bok! Det visade sig att jag har lånat så många böcker under året att jag hade kvalat upp till en julklapp. Edward Finnigans upprättelse av Roslund & Hellström var boken jag fick, vilket jag är riktigt nöjd med. Har inte läst något av dem tidigare, så det ska bli spännande.

Med tanke på hur många böcker jag fick med mig efter mitt besök på biblioteket igår, så är det inte konstigt att de vill ge mig något tillbaka (jag måste höja deras statistik rejält). Igår blev det både skön- och facklitteratur som fick följa med hem, bland annat en illustrerad upplaga av Kenneth Grahames The Wind in the Willows, Ali Shaws Flickan med glasfötter och Cold Spring Harbor av Richard Yates. Och så blev det några böcker om textanalys, presentationsteknik och Marcel Prousts Om läsning.

Julklapp från biblioteket

2 reaktion på “Julklapp från biblioteket

 • 28/12/2011 kl. 12:33
  Permalänk

  Kul att får en julklapp av biblioteket 🙂 Edward Finnigans upprättelse är den bästa jag läst av Roslund & Hellström, hittills. Men alla deras böcker är bra och välskrivna. Grattis!

  Svar
  • 05/01/2012 kl. 13:39
   Permalänk

   Kul att du gillar boken, jag ser fram emot att läsa den 🙂

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *