Det har varit kul att förbereda inför och vara med på Bokmässan som en bokbloggare. Jag har fått chansen att träffa massor med spännande människor, bloggat för Swebus och gjort kul intervjuer med författare och förlag. I det här inlägget sammanfattar jag de inlägg jag har skrivit kring årets bokmässa.

Bilder från mässan
Jag bloggade en hel del bilder under mässan via Instagram. Jag hade också med mig en egen fotograf som tog många fina bilder under mina intervjuer.

Intervjuer med författare
Jag fick chansen att intervjua både Sara Kadefors och Emma Hamberg vid olika tillfällen.

Intervjuer med förlag
Missa inte mina intervjuer med Centrum för lättläst och Bokförlaget Opal.

Swebus
Swebus bjöd ju med mig till mässan och här kan du läsa inläggen jag skrev ombord på bussarna till och från Göteborg.

Inlägg från bokmässan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *