I samband med att uppföljaren Eld släpptes i slutet av april passade jag på att läsa om Mats Strandbergs och Sara Bergmark Elfgrens roman Cirkeln. Jag måste erkänna att jag inte var speciellt imponerad första gången jag läste den, tyckte den var ok men inte mer än så. Med tanke på hur omtalad och omtyckt boken var så hade jag nog satt upp för höga förväntningar. Men när jag satte mig med den en andra gång blev jag helt fast och kunde inte lägga den ifrån mig. När jag hade läst ut Cirkeln kunde jag inte bärga mig tills jag skulle få chansen att fortsätta med Eld. Nu har jag kommit halvvägs genom Eld och den är minst lika bra som föregångaren, den här gången lever boken upp till mina förväntningar.

Recension av Eld kommer nästa vecka! Så länge kan ni kolla in bokens trailern.

Eld lever upp till förväntningarna

2 reaktion på “Eld lever upp till förväntningarna

  • 06/05/2012 kl. 07:35
   Permalänk

   Hoppas hinna läsa ut den idag. Verkligen en bok som man vill sträckläsa!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *