Något som är kul med att resa utomlands är att titta in i bokhandlarna där och få lite nya intryck jämfört med utbudet hemma i Sverige. Kan man språket är det bara att shoppa loss på titlar som ännu inte givits ut i Sverige eller kanske aldrig når oss. Och kan man inte språket är det ändå kul att se vad som ligger på topplistorna och kanske se utgåvor av svenska författare.

När jag var i Wales härom veckan blev det besök på WH Smith, The Works (där man kan göra riktigt bra klipp) och ett antal second hand butiker i Hay-on-Wye.

Bokshopping_semester

Resväskan var på hemvägen tung av ett antal klassiker i fina band, en roman av Philippa Gregory i hennes serie om Rosornas Krig, en biografi över Mary Boleyn, och så ett antal böcker jag inte vet något om och som är rena chansningar!

Jag kom hem nöjd och glad över lyckad semestershopping och kommer säkert att återkomma om böckerna här på bloggen allteftersom jag betar av dem.

Marika (1)

Skrivet av Marika

Tycker att man ska läsa det man känner för att läsa. Läser allt från Anna Karenina till facklitteratur om psykologi till Charlaine Harris True Blood-serie.

Bokshopping på semestern

En reaktion på “Bokshopping på semestern

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *