Under sommaren läste och lyssnade jag på en blandning av böcker. Det blev både skönlitterärt och facklitteratur, chicklit och ungdomsromaner, fantasy, skräck och historiskt. Här är en sammanfattning av de böcker som gjorde störst intryck, och de som visade sig vara besvikelser.

Tre mörka böcker som gjort stort intryck på mig: Tårar i havet, Öppnas i händelse av min död och Annabelle.

De bästa böckerna jag läste var Tårar i havet och Öppnas i händelse av min död. Jag tror det kommer vara böcker som jag bär med mig under en lång tid, de var väldigt gripande.

Största överraskningen var Annabelle av Lina Bengtsdotter. Jag brukar normalt inte vara så förtjust i deckare, men just den här tyckte jag väldigt bra om.

Största besvikelserna var Snösommar och Stalpi. Det var båda böcker som jag hade sett fram emot att läsa eftersom jag gillade böckerna som kom före dem. Tyvärr levde de inte upp till mina förväntningar, de var inte alls lika bra som de första böckerna i respektive serie.

En bok som däremot levde upp till mina högt ställda förväntningar var Caroline Erikssons Hon som vakar.

Böcker jag läst eller lyssnat på under perioden juni till augusti:

Andrea__

Skrivet av Andrea

Driver Bibliophilia.se. Läser allt som intresserar, vilket är det mesta. Tycker att all sorts litteratur fyller en funktion och att det inte finns någon litteratur som är finare än någon annan.

Bäst och sämst bland sommarens läsning

En reaktion på “Bäst och sämst bland sommarens läsning

  • 08/10/2017 kl. 15:55
    Permalänk

    Jag gillade också Öppnas i händelse av min död, men jag tyckte faktiskt ännu bättre om Stora små lögner av samma författare. Så om du inte har läst den ännu, så är det ett tips att göra det. 🙂

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *