DELADE HEMLIGHETER. EN SECRET-ROMAN
L. Marie Adeline
Albert Bonniers Förlag, 2014
ISBN: 9789100135232
(S.E.C.R.E.T. Shared, 2013)

Recensent: Andrea Zackrisson

Delade_hemligheter

Dauphine är trettioett år och äger en vintagebutik i New Orleans. Hon har knappt tid att tänka på sig själv och känner sig osäker efter ett dåligt förhållande då hon blev övergiven efter att hennes pojkvän varit otrogen med hennes bästa vän. Hon får en chans att gå med i SECRET, det hemliga sällskapet som ger kvinnor möjlighet att förverkliga sina erotiska drömmar. För att övervinna sina rädslor måste hon lämna det gamla bakom sig, och när hon låter sina fantasier ta över, vaknar hennes inre glöd till liv igen.

Delade hemligheter är precis som första delen i serien SECRET en bok med stort underhållningsvärde. Storyn flyter på bra, språket är lättläst och miljön som är New Orleans sätter alltid igång fantasin. För mig finns det något slags mystiskt skimmer runt just New Orleans och det är också den perfekta platsen för den här historien.

Andrea

Skrivet av Andrea

Driver Bibliophilia.se. Läser allt som intresserar, vilket är det mesta. Tycker att all sorts litteratur fyller en funktion och det inte finns någon litteratur som är finare än någon annan.

Andra delen i serien om SECRET

En reaktion på “Andra delen i serien om SECRET

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *